상담시간
평일 : 10:00 ~ 16:00
토, 일, 공휴일 휴무
1. Grilled Chateau Briand Beef Medallion with Shallot Compote and Cepe Mushroom Sauce Truffle flavored Duchesse, grilled Asparagus and baked Cherry Tomato
송로 버섯 향의 감자, 아스파라거스와 체리 토마토를 곁들인 샬롯 졸임과 세페 버섯소스의 샤또브리앙스테이크 2. Grilled Australian Beef Rib Eye Steak with Peppercorn Sauce, Steamed Rice and Seasonal Vegetables. 감자, 흰밥과 야채를 곁들인 통 후추 소스의 잣가루를 입힌 호주 산 쇠고기 립아이 스테이크 3. Grilled Beef T-Bone Steak under Pine Nut Cover with Peppercorn Sauce, Pan Fried Potatoes and Seasonal Vegetables. 감자와 야채를 곁들인 후추 소스의 잣가루를 입힌 T-bone 스테이크 4. Grilled Beef Sirloin Steak with Demi-glace Sauce, Steamed Rice and Seasonal Vegetables. 흰밥과 야채를 곁들인 버섯 소스의 쇠고기 등심스테이크 5. Grilled Veal Tenderloin Steak Medallion with Tarragon Sauce Potato Cake and Root Vegetables. 감자 케익과 야채를 곁들인 타라곤 소스의 송아지안심스테이크 6. Marinated Venison Tenderloin on Pine Reduction Braised Endive, Caramelized Tomato and Brussel Sprouts. 앤다이브, 체리토마토와 꽃 양배추를 곁들인 솔잎향의 소스로 맛을 낸 절인 사슴고기안심 7. Roasted Beef Prime Rib with Mixed Mushroom Sauce, Herb Mashed Potatoes and Vegetables. 감자와 야채를 곁들인 버섯 소스의 로스트비프프라임립 |
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1. Prawns and Seasonal Salad with Honey Dill Mustard Sauce. 야채를 곁들인 꿀과 겨자소스로 맛을 낸 딜 향의 새우 2. Grilled Mero Fish on Sauteed Spinach Served with Noilly Prat Sauce. 와인 소스의 시금치 볶음 위에 얹은 메로구이 3. Poached Sea Bass with Braised Rucola and Tagliatelle. 루꼴라 와 파스타를 곁들인 농어포치드 4. Fresh Sea Bream Carpaccio with Green Peppercorn & Wasabi Mayonnaise. 와사비 마요네즈소스의 도미카파치오 5. Cajun Spiced Salmon Steak with Broccoli and Almonds, Served with Black Bean Rice and Sweet Corn. 스위트 콘과 검은 콩 밥, 브로컬리와 알몬드를 곁들인 케이준 양념의 연어스테이크 6. Pink Pepper Corn Crusted Halibut on Sauteed Mustard Cress Sea Urchin and Champagne Emulsion with Beluga Caviar. 철갑상어 알을 곁들인 성게와 샴페인소스 무순 볶음과 핑크 페퍼콘 입힌 크러스터 광어 7. Fresh Lobster Ragout, Green Asparagus and Chablis Sauce. 그린 아스파라거스와 샤블리 소스의 바다가재라고트 |
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1. Grilled Duck Breast with Mushroom Ragout and Coffee Sauce. 버섯요리와 커피 소스로 맛을 낸 오리가슴살 2. Flamed Foie-Gras and Green Apple Stir Fry on Blueberry Toast with Camus XO Mousse and Marsalas Reduction. 마살라 와인 소스와 골든 까뮤XO 무스을 곁들인 그린사과 졸임과 블루베리 토스트의 거위간 3. Smoked Chicken Breast on Sauteed Spinach Served with Sun Dried Tomato and Chablis Sauce. 태양에 말린 토마토, 와인 소스와 볶음시금치를 곁들인 훈제 닭가슴살 |
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1. Coconut flavored Carrot Cake with Yogurt Ice Cream and Raspberry Sauce. 요구르트 아이스 크림과 산딸기 소스의 코코넛 향의 당근 케익 2. Berry Parfait with a Pecan & Chocolate Pudding. 베리 파르페와 초코렛 푸딩 3. Strawberry Charlotte with Fresh Fruits and Sabayon Sauce. 과일과 샤바욘 소스를 곁들인 딸기 샤롯데 |
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